Over ons


IMMO CENTER

Immo Center, in 1975 opgericht als immobiliën makelaarskantoor aan de Costa Brava, beschikt over verschillende bureaus voor de verkoop en seizoen verhuur van vakantiewoningen in Spanje.

Immo Center is gevestigd in Ampuriabrava, Rosas, Santa Margarita en Playa de Aro (Empuriabrava, Roses, Santa Margarida en Platja d'Aro in het Catalaans) en richt zich op de seizoen verhuur van vakantiehuizen, villa´s en appartementen in nauwe samenwerking met andere Spaanse makelaarskantoren gespecialiseerd in vakantie verhuur aan de Costa Brava in Spanje.

Immo Center biedt een full service aan voor de seizoensverhuur van vakantie woningen. Wij werken in vertrouwen om uw ideale vakantiehuis in Spanje aan de Costa Brava te vinden en we verzekeren u dat het huren van uw villa in Empuriabrava, appartement in Rosas-Santa Margarita of huis in Playa de Aro zal plaatsvinden in de beste omstandigheden.

Immo Center heeft een uitgebreide portefeuille van vakantiewoningen in seizoen verhuur, villa's, appartementen en huizen in Spanje waarin we samen en snel, via ons uitgebreid netwerk van samenwerkende makelaars, een vakantieverblijf zullen vinden voor uw volgende zomervakantie aan de Costa Brava.

Zoek in onze verhuur database onze vakantiehuizen, villa's en appartementen te huur in Spanje die aan uw vereisten voldoen. Contacteer Immo Center, voer uw budget en wensen in, of doorzoek onze Speciale Aanbiedingen van vakantie woningen aan de Costa Brava.